PIAB piCOMPACT vakuumejektor

Ejektoren, der er utroligt nem at bruge. Spar energi og penge i din produktion med hjælp fra Bondy.piCOMPACT giver dig uovertruffen driftsikkerhed

Er du klar til at tage din produktion til næste niveau? Det er vi!

Hos Bondy arbejder vi for at optimere din produktion og dit energiforbrug, bl.a. med piCOMPACT-ejektoren fra svenske PIAB. Vakuumejektoren, der sparer dig tid og penge, er nu tilgængelig med en række unikke ekstrafunktioner. En vakuumejektor skal være pålidelig, fleksibel og, ikke mindst, nem at bruge og installere. Hurtig igangsættelse af robotten med plug’n’play og høj driftsikkerhed er vigtige elementer for vores samarbejdspartnere og her er ejektoren, der opfylder det hele!

Når ejektoren griber emnet første gang registrerer den alle relevante egenskaber og skaber tryk derefter - det eneste du skal gøre er at starte og stoppe den indbyggede styring. Ejektoren optimerer sig selv hver gang den kører - er det f.eks. muligt at skrue ned for trykluften? Allerede her sparer du energi og penge og skåner samtidigt sugekopperne på din maskine. Længere nede på siden finder du yderligere teknisk information om produktet.

Kort sagt - med Bondy og piCOMPACT får du nem, skånsom og intelligent håndtering af dine emner. Samtidigt er du sikret, at også slidte sugekopper får tildelt den helt rigtige mængde vakuum.

Da ejektoren er meget brugervenlig får du en nem og sikker håndtering mange år frem. Du kan konfigurere enheden, som du vil, og bruge PIAB’s IO-Link til yderligere at optimere din produktionsproces.

Ring til os i dag på tlf. 70151414 for at høre mere om, hvordan du kan opnå en mere effektiv og skånsom håndtering eller download vores piCOMPACT-manual.

Hos Bondy har vi mere end 50 års erfaring med PIAB og deres produkter. Det betyder for dig, at du får den bedste service og viden på området - noget, du hurtigt vil mærke på din bundlinie! Mere om piCOMPACT-serien:

 • Konfigurerbar vakuumejektor baseret på COAX-teknologi med integreret kontrol, der er specifikt udviklet til applikationer med robothåndtering.
 • Optimeret design for høj pålidelighed, fleksibilitet, højt vakuumflow og hurtige cyklustider.
  Høj-hastighedsventiler med adaptiv PWM (Pulse Width Modulation) for at reducere varmeudvikling og yderligere forbedre pålideligheden.
 • Energy Saving (ES) funktion med justerbar hysterese, Automatic Condition Monitoring (ACM) og Automatisk ES Level Bestemmelse (ALD).
 • Analoge og digitale udgange til rådighed (M12, M8, D-sub).
  Yderligere funktioner; Forstærket Blow-Off (ABO), Automatisk Timer Blow-Off (ATBO), Intelligent Blow-Off (IBO) og Self Vedhæftning Kontrol (SAC) fjerner automatisk "uønsket" vakuum vedhæftning med korte slag pust.
 • Alternativ (piCOMPACT®23) med datakommunikation gennem international standardsystem IO-Link
 • piCOMPACT®10X er bedst egnet til mindre vakuumsystemer, såsom fjernelse af små plastdele fra forme med kopper og pick-and-place af elektroniske komponenter.
 • piCOMPACT®23 er bedst egnet til mellemstore eller større vakuumsystemer, såsom palletering af kasser og lastning, sortering, overføre og losning af forskellige pladematerialer.