VAKUUMTRANSPORT

Vakuumtransport af pulver og granulat, piller og tabletter, fødevarer, lægemidler, kemiske produkter og meget mere. Hos Bondy får du vakuumtransportsystemer med størst mulig grad af sikkerhed og hygiejne.

Længere nede på siden finder du links til kataloger og brochurer, videoer, mv.Vakuumtransport i hele Danmark

Håndteringsafdelingen hos Bondy har, i tæt samarbejde med svenske Piab, udarbejdet og implementeret både store og små vakuumtransportsystemer rundt i hele Danmark. Vi vil give dig og dit projekt den bedst mulige start, så kontakt os i dag og fortæl os om dine udfordringer og behov. Vi tilbyder alt fra små enkelte vakuumtransportører til større komplette vakuumtransport systemer.

Bondy hjælper dagligt danske virksomheder og producenter i fødevareindustrien med transport af næsten alle typer pulver, frø, madvarer og meget mere. Vores komponenter er godkendt i henhold til FDA & EC1935/2004 samt ATEX støv- og gascertificeret.

Premium vakuumtransportører

Premium vakuumtransportører fra Bondy er designet med en rustfri stålkrop og opfylder de høje hygiejniske krav til FDA & EC1935. Transportører fra PIAB er ATEX støvcertificeret - piFLOW-premium og piFLOW-tablet er ATEX gascertificeret. Det betyder høj sikkerhed og hygiejne for dig i fødevareindustrien eller medicinalindustrien, der har brug for at transportere pulver, piller, kapsler, tabletter, granulat og andre porøse og skrøbelige produkter.

Kort sagt - hos Bondy får du adgang til kompetent rådgivning og viden om vakuumtransport af alle slags emner. Alle transportører fås med en trykluftdrevet vakuumpumpe eller en mekanisk pumpe.


HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL INSTALLATION AF DIN VAKUUMTRANSPORTØR?

Når du vælger Bondy som samarbejdspartner får du adgang til kompetente teknikere, der kan hjælpe dig med installation af din PIAB vakuumtransportør. Vi råder over et service-team, som har stor erfaring med installation af nye anlæg eller vedligeholdelse af allerede eksisterende. Det betyder, at du kommer godt fra start - eller godt videre.


Se vakuumtransportører i aktion - klik på videoen for at afspille.