VAKUUMTRANSPORT

Vakuumtransport af pulver og granulat, piller og tabletter, fødevarer, lægemidler, kemiske produkter og meget mere. Hos Bondy får du vakuumtransportsystemer med størst mulig grad af sikkerhed og hygiejne.Vakuumtransport i hele Danmark

Håndteringsafdelingen hos Bondy har, i tæt samarbejde med svenske Piab, udarbejdet og implementeret både store og små vakuumtransportsystemer rundt i hele Danmark. Vi vil give dig og dit projekt den bedst mulige start, så kontakt os i dag og fortæl os om dine udfordringer og behov. Vi tilbyder alt fra små enkelte vakuumtransportører til større komplette vakuumtransport systemer.

Bondy hjælper dagligt danske virksomheder og producenter i fødevareindustrien med transport af næsten alle typer PULVER, FRØ, MADVARER og meget mere. Vores komponenter er godkendt i henhold til FDA & EC1935/2004 samt ATEX støv- og gascertificeret.


Premium vakuumtransportører

PREMIUM VAKUUMTRANSPORTØRER fra Bondy er designet med en rustfri stålkrop og opfylder de høje hygiejniske krav til FDA & EC1935. Transportører fra PIAB er ATEX støvcertificeret - piFLOW-premium og piFLOW-tablet er ATEX gascertificeret. Det betyder høj sikkerhed og hygiejne for dig i fødevareindustrien eller medicinalindustrien, der har brug for at transportere pulver, piller, kapsler, tabletter, granulat og andre porøse og skrøbelige produkter.

Kort sagt - hos Bondy får du adgang til kompetent rådgivning og viden om vakuumtransport af alle slags emner. Alle transportører fås med en trykluftdrevet vakuumpumpe eller en mekanisk pumpe.