VAKUUMTRANSPORT AF FØDEVARER

Det helt rigtige valg af vakuumtransportsystem sikrer din succes i fødevareindustrien.Bondy i fødevareindustrien

Bondy hjælper dagligt danske virksomheder og producenter i fødevareindustrien med transport af næsten alle typer pulver, frø, madvarer og meget mere. Vores komponenter er godkendt i henhold til FDA & EC1935/2004 samt ATEX støv- og gascertificeret.

Vores "Premium" transportører er designet med rustfri stålkrop (ASTM 316L) og opfylder de høje hygiejniske krav i FDA og EU1935. Typiske anvendelsesområder er overførsel af pulver og granulat, posefyldning, transport af porøse madvarer og lignende. Alle transportører er tilgængelige med enten en ejektordrevet vakuumpumpe eller med en mekanisk pumpe.

Vi sørger for at levere den rigtige type og størrelse af vakuumtransportør til din opgave. Vi sammensætter vakuumtransportøren med den korrekte størrelse pumpe, filter, rørledning og med den ønskede styring.

→ Læs mere om Bondy i fødevareindustrien her

Feed point _ Tilbehør

Sugerør, slange mm..

Sækkepåslag / Sækketømning 

Forskellige muligheder

Styringer

Forskellige styringer, valgfri..


Har du brug for hjælp til installation af din vakuumtransportør?

Når du vælger Bondy som samarbejdspartner får du adgang til kompetente teknikere, der kan hjælpe dig med installation af din PIAB vakuumtransportør. Vi råder over et service-team, som har stor erfaring med installation af nye anlæg eller vedligeholdelse af allerede eksisterende. Det betyder, at du kommer godt fra start - eller godt videre.


piFLOW-p

Transport af pulver, frø, madvarer og meget mere. Klik på videoen for at afspille.