Vakuumtransport af pulver, piller, tabletter

Skånsom håndtering og høj sikkerhed ved vakuumtransport af pulver, tabletter, piller, kapsler og lignende produkter.Høj sikkerhed og hygiejne

Premium vakuumtransportører fra Bondy, piFLOW-tablet, er designet med en rustfri stålkrop (ASTM 316L) og opfylder de høje hygiejniske krav til FDA & EC1935. PIAB transportører - både piFLOW-premium og piFLOW-tablet - er ATEX gascertificeret og ATEX støvcertificeret. Det betyder høj sikkerhed og hygiejne for dig i fødevareindustrien eller medicinalindustrien.

Kontrolleret lav hastighed, guidet indgang ved transportbåndet og ingen skarpe kanter er nøglen til succesen bag disse transportører. Det er med til at sikre, at produkter håndteres med stor omhu og at du undgår ødelagte emner. Vi sørger selvfølgelig for at besøge din virksomhed for at klarlægge behov, udregning og dimensionering - det giver dig større tryghed og, i sidste ende, mere på bundlinien.

piFLOW-t transportøren kan transportere op til 4 millioner emner pr. time og bruges til at transportere skrøbelige varer i forarbejdningsanlæg - arbejder du f.eks. i fødevareindustrien får du sikker håndtering af overtrukket slik, ristede kaffebønner, hele nødder eller lignende. Alle transportører fås med en trykluftdrevet vakuumpumpe eller en mekanisk pumpe.