Om Bondy


Hvorfor vælge Bondy?

I dag kan man finde ufattelige mængder information på nettet - men søgemaskinerne kan kun hjælpe dig med at finde svar på det, du allerede kender til.

Hos Bondy er vores tilgang, at vi vil inspirere og udfordre vores kunder. Det gør vi med hjælp fra vores inspirationshjul, gennem personlige møder med vores kunder og samarbejdspartnere og ved at holde os opdateret på, hvad der foregår i industrien. Det gælder både i Danmark og i resten af verden.

Vi vil inspirere og udfordre dig, så vi får klarlagt alle succeskriterier, kendte som ukendte - og i sidste ende undgå faldgruber, tidsspild og produktionsstop. Det er blandt andet dét, vi mener med kort vej til succes.

Vores historie

Vi har i mere end 70 år beskæftiget os med salg af mekaniske- og elektromekaniske komponenter. Det langvarige engagement, og vores passion for teknik, betyder, at du får adgang til omfattende viden og et stort netværk indenfor vores fire fokusområder:


Kvalitetspolitik

Virksomhedens primære ydelse er salg af tekniske løsninger til industrien. Virksomheden ledes fra adressen Hassellunden 14, 2765 Smørum, Danmark.

Det overordnede mål for arbejdet med kvalitet er at styrke vores kundernes konkurrencedygtighed Virksomheden forstår kvalitet som kundernes samlede oplevelse af ydelserne, herunder:

  • Levering til tiden
  • Overholdelse af aftaler og betingelser
  • Ansvarlighed og omtanke
  • Selvstændighed i planlægning og udførelse
  • Fleksibilitet

I et stærkt konkurrencepræget marked ændres og øges kundernes krav og forventninger hele tiden. Det er derfor afgørende, at alle aspekter af forretningen løbende forbedres.

Virksomheden forpligter sig til at overholde alle relevante kunde- og myndighedskrav både med hensyn til interne processer såvel som til levered produkter og ydelser.