Skinneføringer

Et seriøst og bredt program, der tilgodeseer alle behov.


stort og komplet program

Hos Bondy sætter vi en stor ære i at kunde tilbyde et så stort og komplet program i linearteknik som muligt - men vi kender samtidigt vores begrænsninger. Vi har den know-how som er nødvendig for at kunne tilbyde det helt rigtige produkt til den aktuelle applikation.

Føringer og vogne til mange forskellig brancher

Vi har over den seneste tid udvidet vores program af skinneføringer, da det er vigtigt for os at føre komponenter, der passer præcist til vores kunders behov - uanset om det gælder kvalitet, pris, styrke eller andet. Hver af vores leverandører har hver deres kompetencer, men fælles for Bondy's program er, at vi kan levere forskellige udgaver af samme komponent. Det betyder, at vi kan helt sikkert også kan finde en, der passer til dit projekt, uanset i hvilken industri, du arbejder; medicinal, fødevarer, mv.

Thin Dense Chromium (TDC) overfladebehandling

Hos Bondy har du mulighed for at få overfladebehandlede skinneføringer. Hårdheden når 72 HRC og kan køre i alle slags miljøer. Overfladen forbliver intakt - behandlingen "flaker" ikke og slides ikke af. TDC kan nedvaskes med kemikalier og kan køre ude og inde i alt slags vejr året rundt.

Kort sagt - med TDC overfladebehandling opnår du den ultimate beskyttelse til din komponent. Kontakt os i dag for at høre mere!


Leverandører