Hiwin skinneføringer

Bredt program af føringer og vogne, der dækker langt de fleste opgaver.På forkant med udviklingen

Hiwin er for tiden et af de hurtigst voksende producenter inden for linear- og skinneføringer. De har igennem de seneste år ekspanderet kraftig og Hiwin er nu på forkant med udviklingen. Firmaet har hele tiden nye typer under udvikling og det er gået særdeles stærkt med at få et så bredt program på markedet.

Hos Bondy er vi stolte af vores indgående kendskab og gode samarbejde med Hiwin - et samarbejde, der når helt ud til dig og dit produkt. Vi har også mulighed for at supportere maskiner, der er leveret fra andre lande. Hiwin er en leverandør, vi deler med vores søsterselskaber i Skandinavien - vi har derfor et stort lager at trække på.

Thin Dense Chromium (TDC) overfladebehandling

Hos Bondy har du mulighed for at få overfladebehandlede skinneføringer. Hårdheden når 72 HRC og kan køre i alle slags miljøer. Overfladen forbliver intakt - behandlingen "flaker" ikke og slides ikke af. TDC kan nedvaskes med kemikalier og kan køre ude og inde i alt slags vejr året rundt.

Kort sagt - med TDC overfladebehandling opnår du den ultimate beskyttelse til din komponent. Kontakt os i dag for at høre mere!