TRANSMISSION

Tandremme, tandhjul og kæder til åbne transmissionssystemer.komponenter der passer til dit budget og din opgave

Transmissionsafdelingen samarbejder med nøje udvalgte producenter, så du kan få forskellige udgaver af samme produkt. Det betyder at du er sikret den komponent, som passer til dit budget og din opgave - hver gang. Med en rammeaftale hos os er du sikret en fast pris på din bestilling over en længere periode. Det er gavnligt for både din tid og dit budget!

I vores udvalg finder du komponenter til åbne transmissionssystemer, herunder tandremme og tandremshjul, fladremme, kæder, koblinger og meget mere. Derudover hjælper vi også gerne med beregninger og tegninger.

Vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge det rette produkt til den rette opgave. Vi er af Fødevarestyrelsen godkendt til at lagerføre og sælge komponenter, som har direkte kontakt med fødevarer - det gælder bl.a. fødevaregodkendte tandremme. Vi har styr på certifikaterne, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

I menuen finder du information om vores udvalg - har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Velkommen til!

Michael Rasmussen

Produktchef

Mandag-torsdag
kl. 8.00-16.00

Fredag
kl. 8.00-15.30