Ixtur magnet løftebom

Fuldautomatisk kabelfri magnet løftebom

Ixtur fjernbetjent magnetisk løftebom


Ixtur løftebjælke er en fuldautomatisk løftebom med magneter til løft og placering af stålplader og stålelementer. Løftebjælken kan monteres på kran og løfter med sine magneter helt op til 3 tons med en sikkerhedsfaktor 3.

Alt efter behov - leveres Ixtur løftebommen i længder op til hele 12 meter, uanset længde operere den i arbejdstemperaturer fra minus 10 grader og op til 50 plusgrader.

Den magnetiske løftebom er fuldautomatisk og betjenes trådløst uden ledninger. Magneterne kan monteres i en enkel række på løftebjælken til lange metalelementer, eller i parallelle rækker ved brug på bredere metalemner og stålplader.

Ixtur løftebommen bruger det integrerede batteri til henholdsvis at aktivere magneterne og deaktivere dem igen. Batteriet er hurtigopladende og holder helt op til 1000 løft pr. opladning og har en stand-by tid på hele 30 timer ved neutral henstilling. Den enkle konstruktion og teknologi bag magneterne sikre at pladerne forbliver fastgjort - også selv om batteriet skulle løbe tør for strøm.

Kontakt os for bestilling og spørgsmål

 

 

Klaus A. Rasmussen