Mere end 50 års samarbejde

Bondy har i mere end 50 år arbejdet sammen med PIAB og er eksklusiv leverandør i Danmark. De fælles udfordringer gennem de sidste mange årtier har styrket vores samarbejde og grundlaget for innovative løsninger.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Kontakt os i dag for at høre mere eller find mere information på denne side.

Kontakt os →

Et bredt udvalg af kvalitet

PIAB udvikler og fremstiller serier af vakuumpumper og vakuumejektorer, vakuumtilbehør, vakuumtransportører, sugemåtter og sugekopper til brug i automationsindustrien. Komponenternes opbygning gør det muligt at designe et fleksibelt modulært vakuumsystem, som giver dig flere muligheder og flere penge på bundlinjen.

Med PIAB og Bondy får du stærke og driftsikre komponenter til din produktion. Vi fører sugekopper, vakuumejektorer, vakuumtilbehør, sugemåtter og meget andet i forskellige udgaver med forskellige formål, så du kan optimere din produktion bedst muligt. Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan Bondy og PIAB kan gøre en forskel for dig.

Klaus A. Rasmussen, Produktchef Håndtering

PIAB piCOBOT. Perfekt til mennesker.

PIAB piCOBOT er lille, men fyldt med muligheder. Her får du et EOAT-vakuumværktøj (End-of-arm-tooling) med PIABs stærke vakuumteknologi, som er designet specielt til cobot-markedet.

Download brochure

Et ønske om forøget produktivitet

Komponenten er bygget på idéen om sikker og fleksibel interaktion mellem menneske og produktion for derved at øge effektiviteten og outputtet. Enheden er designet uden skarpe kanter og er certificeret af Universal Robots.

Maksimal fleksibilitet og rækkevidde

PIAB piCOBOT har en bredde på 97-142 mm og giver mulighed for at vippe armene med +/- 15 grader. Som standard er griberen udstyret med to sugekopper.

VAKUUMTRANSPORT

Bondy og PIAB tilbyder Premium vakuumtransportører til mange forskellige brancher. Vi har oprettet en dedikeret afdeling til vakuumtransportløsninger, så du kan få den nyeste og mest koncentrerede viden.

Gå til Vakuumtransport