VAKUUMTRANSPORT

Vakuumtransport af pulver og granulat, fødevarer, lægemidler, kemiske produkter og meget mere. Hos Bondy får du vakuumtransportsystemer med størst mulig grad af sikkerhed og hygiejne.

Vakuumtransport i hele Danmark

Håndteringsafdelingen hos Bondy har, i tæt samarbejde med svenske Piab, udarbejdet og implementeret både store og små vakuumtransportsystemer rundt i hele Danmark. Vi vil give dig og dit projekt den bedst mulige start, så kontakt os i dag og fortæl os om dine udfordringer og behov. Vi tilbyder alt fra små enkelte vakuumtransportører til større komplette vakuumtransport systemer.


Flere forskellige modeller - også en til dit behov!

Vi anbefaler vores STANDARD vakuumtransportører - piFLOW-f og piFLOW-i - til mindre og mere simple opgaver i din produktion. Enhederne er ATEX støv-certificerede og bruges ofte som alternativ til mekaniske transportørere. De benytter begge den energivenlige COAX-teknologi.

PREMIUM vakuumtransportører fra Bondy - piFLOW-p og piFLOW-t - er designet med en rustfri stålkrop og opfylder de høje hygiejniske krav til FDA & EC1935. Begge enheder er ATEX støv- og gascertificeret. Det betyder høj sikkerhed og hygiejne for dig i fødevare- eller medicinalindustrien, der har brug for at transportere pulver, piller, kapsler, tabletter, granulat og andre porøse og skrøbelige produkter i høj volumen.

PREMIUM-modellerne kan du til hver en tid udbygge med større kapacitet og ekstra tilbehør.

Kort sagt - hos Bondy får du adgang til kompetent rådgivning og viden om vakuumtransport af alle slags emner. Alle transportører fås med en trykluftdrevet vakuumpumpe eller en mekanisk pumpe.