Om koncernen

Om vores moderselskab, Addtech, og vores søsterselskaber.


Vi er en del af den svenske børsnoterede koncern Addtech

Addtech er en teknologi-handelsgruppe, der udvikler og sælger high-tech komponenter og systemer til industrielle virksomheder og til serviceindustrien i Nordeuropa. Koncernen har en omsætning på omkring 7 milliarder svenske kroner til kunder i mere end 30 lande og har cirka 2.000 medarbejdere.

Addtech består af omkring 120 selskaber, der alle stræber efter at blive markedsledere i deres nicheområde. Selskaberne er holdt sammen af en virksomhedskultur, hvor godt købmandsskab og teknisk kompetence er centrale begreber, og hvor fleksibiliteten i en lille virksomhed kombineres med det brede netværk og solide finansielle ressourcer i koncernen.

Salg af og handel med standardprodukter danner grundlag for forretningen, men avancerede tekniske kompetencer, langsigtede kunderelationer og forståelse for kundernes virksomhed fører ofte til et mere dybtgående samarbejde og udvikling af specielle, kundetilpassede produkter og tjenesteydelser.

Bondy tilhører gruppen Addtech Components, hvor vi, sammen med vores søsterselskaber, har muligheden for at være store uden at vi mister den fleksibilitet man har som lille.

Læs mere om Addtech AB.

Søsterselskaber

Det tætte samarbejde med vores søsterselskaber i Norden giver os adgang til et udvidet netværk og stor viden om elektromekaniske løsninger. Det bruger vi til at give dig den bedste løsning. Klik på logoet for at komme til firmaets hjemmeside.