Kvalitet, miljø og CSR

CSR er et stort ord, men for os er det en naturlig del af vores DNA. Frihed under ansvar betyder eksempelvis for os, at vi tager ansvar for vores påvirkning af naturen. Her kan du læse mere om vores kvalitetspolitik, certificeringer og CSR.


Kvalitetspolitik

Det overordnede mål for arbejdet med kvalitet er at styrke vores kundernes konkurrencedygtighed. Virksomheden forstår kvalitet som kundernes samlede oplevelse af ydelserne. Læs mere.

Certificeringer

Hos Bondy har vi konstant fokus på sundhed og sikkerhed. Når du arbejder med os, kan du være helt sikker på at alle relevante certifikater og godkendelser er på plads og opdateret - det er vores garanti. Læs mere.

Corporate Social Responsibility

Addtech driver et langsigtet udviklingsarbejde inden for området Corporate Social Responsibility (CSR), der dækker os og andre datterselskaber inden for koncernen. Det overordnede mål er at imødekomme kundernes, aktionærernes og medarbejdernes krav og forventninger til bæredygtigt iværksætteri. CSR-arbejdet betyder derfor, at vi tager et langsigtet ansvar for bæredygtig udvikling af medarbejdere, miljø og rentabilitet. CSR-arbejde betyder, at vi bliver stærkere på dette område og derfor et bedre valg end vores konkurrenter.