Lineær teknik

Skinneføringer, kugle- og glidebøsninger, spindler, rullelejer mv. fra håndplukkede producenter.STYRKET OG UDVIDET SORTIMENT

Linear-afdelingen hos Bondy er blevet styrket og udvidet for at imødekomme den stigende interesse for vores produkter. For at sikre dig størst mulig leveringssikkerhed har vi opgraderet lagerkapaciteten på vores kerneprodukter – det betyder, at du har adgang til kvalitetsvarer i mange forskellige prisvarianter, når du har brug for det. Vores særlige styrke er, at vi ikke er tro mod én bestemt leverandør. Vi sætter derimod vores kunder først - hver gang.

Hvordan gør vi en forskel for dig?

Vores udvalg af komponenter indenfor linearteknik spænder bredt, herunder skinneføringer, linearmotorer, aksler, bøsninger og ball splines, tallerkenfjedre og meget mere. Derudover hjælper vi også gerne med beregninger og tegninger.

Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller udfordrende spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie. Vi kalder det kort vej til succes!

Fødevarecertificering

Bondy er af Fødevarestyrelsen godkendt til at lagerføre og sælge komponenter, som har direkte kontakt med fødevarer. Du behøver ikke tænke på certifikater og godkendelser - det kan du trygt overlade til os.