Klemmeelementer

Klemme- og bremseelementer til lineære føringer med høj grad af kvalitet og sikkerhed fra ERRE.DIKlemmeelementer med sikkerheden i top

Med mere end halvtreds års erfaring inden for præcisionsteknik imødegår ERRE.DI markedets udfordringer med ekspertise og fremsynethed.

ERRE.DI Automation Division har produceret og leveret kvalitetskomponenter til automatisering i en årrække og designer, bygger og tester en bred vifte af klemme- og bremseelementer til lineære føringer.

Hos Bondy har vi indgående kendskab til de forskellige komponenter. Fortæl os om dit projekt og dit fokus, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Vi tilbyder bl.a. klemmeelementer, der ikke bruger strøm og som også fungerer ved nødstop.

Firmaet opfylder alle krav til kvalitet og sikkerhed på markedet og klarer desuden forespørgsler på unikke komponenter. Ud over standardproduktion leverer ERRE.DI nemlig skræddersyede løsninger, der passer til dit behov.

Højteknologisk produktion og pålidelighed gør ERRE.DI til den ideelle partner for alle industrisektorer. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan disse komponenterne kan gøre en forskel for dig!