Hiwin

Hiwin er et af de hurtigst voksende producenter inden for linearteknik. Hos Bondy finder du et bredt udvalg af komponenter og tilbehør.

De har igennem de seneste år ekspanderet kraftig og Hiwin er nu på forkant med udviklingen. Firmaet har hele tiden nye modeller og typer under udvikling og det er gået særdeles stærkt med at få et så bredt program på markedet. Hos Bondy er vi stolte af vores indgående kendskab og gode samarbejde med Hiwin - et samarbejde, der når helt ud til dig og dit produkt. Vi har også mulighed for at supportere maskiner, der er leveret fra andre lande.


Hvordan gør Bondy en forskel for dig?

Valget af rigtige komponenter er altafgørende for et succesfuldt projekt. Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller udfordrende spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie.

Vi kalder det kort vej til succes!


Linearmotorer kan yde hurtige accelerationer og høje hastigheder og samtidig give uovertruffen præcision og nøjagtighed. Hiwin tilbyder standardiserede designs, men tilpassede muligheder er også tilgængelige. Download katalog.

Herunder finder du vores standardudvalg Hiwin's spindler - de vil klare langt de fleste opgaver. Download katalog.

Hiwin er et af de hurtigst voksende producenter af skinneføringer. De har igennem de seneste år ekspanderet kraftig og Hiwin er nu på forkant med udviklingen. Download katalog.

Disse komponenter kan bruges til indbygning i instrumentering og i de større linearmoduler i aluprofil. Download katalog.

Thomas Andersen

Teknisk rådgiver

Mandag-torsdag
kl. 8.00-16.00

Fredag
kl. 8.00-15.30