Giv din produktion et

BOOST med Bondy og Leantechnik

Tandstangsføringer til 'pick-and-place', løfte- og transfersystemer. Få uendelige muligheder for at tilpasse din produktion.

Modulopbygning. En fleksibel løsning.

 

Systemer fra LEANTECHNIK anvendes i vidt forskellige brancher, som alle stiller høje krav til positionering, ydeevne og styrke. De modulopbyggede tandstangsføringer giver dig uendelige muligheder for at tilpasse dit setup, så det passer præcist til dine behov.

Komponenterne udgøres af serierne lifgo og lean SL, som hver især har deres egen unikke styrke. Det komplette system leantranspo er bygget op omkring disse serier og inkluderer også motorer og stålramme.

Installationen er nem og enkel, og sammenligner man med mere traditionelle løftesystemer som f.eks. hydraulik, opnår man med LEANTECHNIK bedre synkronisering, større præcision og langt højere hastigheder.

Hvad kan det konkret betyde for din produktion? Det vil vi meget gerne klarlægge sammen med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

LEANTECHNIK er ideelt, hvis du f.eks. vil erstatte din nuværende hydraulikløsning for at opnå bedre synkronisering og højere præcision. Vi oplever, at den øgede hastighed og præcision virkelig gør en forskel, når det kommer til at opretholde en vedvarende og stabil drift.

Thomas Andersen, teknisk rådgiver hos Bondy

 

 

Fordelene ved modulopbygning

 

 

 

 

Lifgo gear rack drive

Grundlaget for det omfattende program

designet med de højeste krav for øje

Komponenterne i Lifgo-serien har stor kapacitet, er meget modstandsdygtige og er designet med de højeste krav til hastighed, styrke og synkronisering for øje.

Vi anbefaler Lifgo-serien til applikationer, der kræver høje tværgående kræfter, eksempelvis montagestationer til vindmøllevinger.

Den præcise positionering gør derudover komponenten særligt egnet til håndteringssystemer og emballeringsudstyr og fungerer som den perfekte erstatning for dit nuværende hydrauliksystem.

Med praktisk talt uudtømmelige muligheder for modulopbygning kan vi hjælpe med at sikre, at din produktion også fremover kan levere de resultater, du forventer. Dertil kommer individuelt tilpassede løsninger, hvor vi sammen kan tage højde for yderligere krav og tilpasninger.

Fås også som komplet system

Lifgo Gear Rack Drives fås som individuelle enheder eller som et komplet system med komponenter, motorer eller stålramme. Læs mere om det komplette system 'LEANTRANSPO' længere nede på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEANTRANSPO

Et system med Gear Rack Drives komponenter fra 'LIGFO' og 'LEAN SL'-serierne, fuldendt med motorer og stålramme

Perfekt positionering

Kombinationen og synkroniseringen af to eller fire lifgo Gear Rack Drives, der drives af en elektrisk motor, giver dig mulighed for at bevæge systemet i forskellige retninger uden omfattende programmering eller montering. Du opnår hurtige og synkroniserede lodrette og vandrette løftebevægelser uden problemer.

Vil du vide mere om, hvad Bondy og Leantechnik kan gøre for dig?

Udfyldt felterne, så sender vi dig en e-mail med information.
Jeg vil gerne modtage relevante nyheder