Motor og Gear

Solidt udvalg af DC- og AC-motorer, gear og aktuatorer til alle slags opgaver.Få mest muligt ud af din maskine!

Bondy leverer dagligt gear og motorer til alle brancher i den danske industri. Vi har indgående kendskab til de mange typer på markedet og vores erfaring med mange forskellige projekter gør os i stand til at hjælpe dig med at vælge den helt rette komponent til din opgave.

Det rette produkt til opgaven giver dit projekt en bedre økonomi og længere levetid. Derudover tager vi selvfølgelig også udgangspunkt i de forhold, som er vigtige for dig - alt lige fra komponenternes egenskaber til rengøring, vedligehold og budget.

STÆRKE PRODUCENTER

Bondy arbejder tæt sammen med verdens absolut bedste producenter af motorer, gear, styringer, aktuatorer mv. Flere forskellige samarbejdspartnere betyder for dig, at du får adgang til forskellige udgaver af samme type produkt - vi kan altså levere komponenter, der opfylder dine krav, uanset om det gælder pris, kvalitet eller specifik tilpasning.

HVORDAN GØR BONDY EN FORSKEL FOR DIG?

Vores udvalg af komponenter spænder bredt. Vores særlige styrke er, at vi ikke er tro mod én bestemt leverandør. Vi sætter derimod vores kunder først - hver gang. Vi hjælper også gerne med beregninger og tegninger.