Nidec Servo

Nidec Servo producerer bl.a. stepmotorer, mindre DC-gearmotorer, mindre DC-motorer, blæsere og meget mere. Her får du fremragende kvalitet til små penge.

Vi har igennem mange år opbygget et solidt kendskab til Nidec Servo og deres produkter indenfor motorer og gear. Vores erfaring med produkterne kan hjælpe dig og dit projekt til det næste niveau, så du kan fokusere på produktionen og udviklingen af dit produkt. Kontakt os i dag for at høre mere!


Hvordan gør Bondy en forskel for dig?

Valget af rigtige komponenter er altafgørende for et succesfuldt projekt. Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller udfordrende spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie.

Vi kalder det kort vej til succes!


En step-motor kan styres i små vinkeltrin og er dermed mere præcis end gængse elektromoterer. Motorerne bruges til at flytte læse/skrivehovedet i CNC-maskiner, plottere, printere, CD-, DVD- og diskettedrev, i robotter og andre steder, hvor det er vigtigt at kunne bevæge et komponent til en veldefineret, forudbestemt position. Til gengæld for den præcise styring er step-motorer mindre energieffektive end "normale" elektromotorer. Kontakt os i dag for at høre mere om vores program.

Små DC-motorer kan bruges næsten overalt - fra biler og kørestole til produktionsmaskiner i automationsbranchen. Nidec Servo producerer en række gearmotorer i forskellige modeller og størrelser og er specielt kendt for deres lange levetid, kvalitet og lave pris. Kontakt os i dag for at høre mere om vores program.

Lars Jørgensen

Teknisk support

Mandag-torsdag
kl. 8.00-16.00

Fredag
kl. 8.00-15.30