Pfaff Silberblau

Uundværlige komponenter til produktion, vareflow og transport.

Pfaff Silberblau udvikler og producerer komponenter, der hjælper med at gøre gode processer endnu bedre, sikrere og mere effektive. Firmaet er ejet af Columbus-McKinnon, som har stor ekspertise indenfor automation og elektromekaniske komponenter. Vi hjælper dig og dit projekt til at nå nye højder ved at bidrage med praktisk erfaring og grundig viden omkring Pfaff Silberblaus produkter.

Firmaet er hovedsageligt kendt for deres lineære aktuatorer, som Bondy igennem en årrække har leveret til den danske industri, men udvikler en bred palette af produkter:

  • Screw jacks
  • Lifting columns
  • Lifting tables
  • Wire rope winches
  • Cranes

Kontakt os i dag og fortæl om dit projekt - så finder vi i fællesskab den bedste løsning.


Hvordan gør Bondy en forskel for dig?

Valget af rigtige komponenter er altafgørende for et succesfuldt projekt. Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller udfordrende spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie.

Vi kalder det kort vej til succes!


Bondy kan levere elektriske aktuatorer til alle slags opgaver. Mindre opgaver - fra 4kg tryk/træk - til store, som kan klare 200 tons pr. aktuator. Bondy har på det seneste været involveret i flere forskellige opgaver i offshore-industrien. Med os som samarbejdspartner får du adgang til indgående kendskab og know-how om både dimensionering, overfladebehandling og lignende.

 

 

Høj sikkerhed og mobilitet ved løfteopgaver, f.eks. ved arbejde på vindmøller, biler, tog, mv.

Løftesystemerne fra Pfaff Silberblau er ideel når du skal vedligeholde tog og andre tunge køretøjer. Den velprøvede konstruktion af Pfaff-silberblau løftestangssystemer kombineret med den nyeste styringsteknologi sikrer systemets sikkerhed og pålidelighed samt optimal ergonomi for brugergruppen. Du kan vælge mellem forskellige belastningsklasser fra 5t til 50t, og fra forskellige versioner og systemkonfigurationer afhængigt af virksomhedens krav.

Lars Jørgensen

Teknisk support

Mandag-torsdag
kl. 8.00-16.00

Fredag
kl. 8.00-15.30