Mindre aktuatorer

Elektriske aktuatorer til mindre opgaver i industrien.Mindre aktuatorer

Bondy’s spindelgear - aktuatorer - er løsningen hvis du har behov for at løfte, sænke, skubbe eller trække en last. Produktet finder også anvendelse i forbindelse med positionering. Gennem tiden har vi løst et utal af opgaver med disse produktserier.

Applikationerne strækker sig fra simple løfteanordninger til komplicerede forbundne donkraft enheder til løft af fx. teaterscener. I papirindustrien anvendes spindelgear ofte til positionering af knive, løft af ruller mv. 

Produktet finder også anvendelse i opgaver hvor man ønsker et alternativ til en hydrauliskcylinder, fx til løfteborde og lign. rettet mod fødevare- eller medicinalindustrien. Til disse industrier tilbyder vi donkraft og  spindelgear i rustfrit stål.

Et stort program

Serierne består af et omfattende program med ydelser fra nogle få kilo til hundrede tons. Vi fremstiller spindelgear-donkrafterne med både traditionelt trapezspindel og med kugleskrue.

Udstyrskataloget er omfattende; her finder du beskyttelsesbælge, beskyttelsesrør, et utal af ende- og -forbindelseskonfigurationer. Er der særlige behov, så tilpasser vi produktet til din opgave, ligesom vi har stor erfaring med at køre mange enheder synkront via kardanaksler eller elektronik.

Med Bondy som samarbejdspartner får du adgang til indgående kendskab og know-how om både dimensionering, overfladebehandling og lignende.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde dine ønsker - vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge det rette produkt til din opgave.


Udvalgte leverandører

Vores særlige styrke er, at vi ikke er tro mod én bestemt leverandør. Vi sætter derimod vores kunder først - hver gang. Derudover hjælper vi også gerne med beregninger og tegninger.