DC-motorer

Vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge den rette DC-motor til din opgave.DC-MOTORER TIL DIT BUDGET OG DIN OPGAVE

Motor & Gear-afdelingen samarbejder med nøje udvalgte producenter, så du kan få forskellige udgaver af samme produkt. Det betyder at du er sikret den motor, som passer til dit budget og din opgave - hver gang.

Med en rammeaftale hos os er du sikret en fast pris på din bestilling og leveringssikkerhed, over en aftalt periode. Det er gavnligt for både din tid og dit budget!

Søger du specielle løsninger såsom, tætninger, bremser, tilbagemeldning, tilretninger eller overfladebehandling af motoren vurderer vi det sammen med dig, så du ender op med det rigtige produkt første gang.

Vi leverer alt lige fra micromotorer til store industrielle motorer til fødevareindustrien, medicinalindustrien, produktionsmaskiner og lignende. Vores mangeårige erfaring med vores producenter giver dig adgang til viden, du i sidste ende vil mærke på både din tid og dit budget.


Fordele ved at bruge en DC-motor

Udvalgte leverandører