Eltronic og Bondy: Løfteåg til installation af offshore-vindmøller

Eltronic i Midtjylland har med deres løfteåg til vindmølleindustrien sat nye standarder i branchen. Deres innovative tilgang har gjort, at producenter af offshore-vindmøller sikkert og præcist kan montere vinger i højere vindhastigheder end tidligere. Det giver værdi til den danske industri og styrker Danmarks konkurrenceevne og image.

"Bondy har flere gange vist sig at være en samarbejdspartner, der går ekstra langt for at projektet når i mål på den mest optimale måde." - Johan Hasseriis, Manager HI Operation Engineering, Eltronic

Bondy leverer de elektriske aktuatorer, der sidder på Eltronics løfteåg og har siden starten af projekterne bidraget med tekniske beregninger, dimensionering og vejledning til overfladebehandling.

Det første løfteåg, der blev produceret, skulle hjælpe med installationen af 4MW landvindmøller og projektet udviklede sig senere til at inkludere løfteåg til 7MW offshore-vindmøller. Bondy er i dag leverandør på projektet, der kører på højtryk på land, i vand og... i luften.

Download case som .pdf

→ Vil du opleve kort vej til succes på dit næste projekt?