Nye afdelinger med mere fokuseret viden

Vi har koncentreret vores viden, så vi bedre kan rådgive og inspirere dig til at løse de udfordringer, du står overfor.

 

Vi vil gøre det nemt for vores kunder at opleve kort vej til succes. I november 2018 har vi i Bondy omstruktureret to afdelinger i virksomheden, så du også fremover kan få markedets bedste og mest fokuserede viden indenfor automatisering.

 

Martin Tækker, tidligere produktchef for håndtering, arbejder i dag udelukkende med rådgivning og løsninger indenfor vakuumtransportsystemer fra svenske PIAB. Martin har allerede i en årrække implementeret store og små vakuumtransportsystemer i hele Danmark og derigennem hjulpet mange virksomheder til større output og en bedre bundlinje.

Vi glæder os enormt meget til at vise dig, hvad den nye afdeling kan gøre for dig og din virksomhed - i mellemtiden kan du læse mere om afdelingen her.

 

Klaus Rasmussen har siden 2016 arbejdet som teknisk konsulent indenfor primært håndtering og vakuumteknik. Klaus vil fremover stå i front for håndteringsafdelingen og arbejde dedikeret med bl.a. robotgribere, ejektorer, sugekopper og alt vakuumtilbehør, du kan forestille dig.

 

Hvad betyder alt det her for dig?

Vi har koncentreret vores viden, så vi bedre kan rådgive og inspirere dig til at løse de udfordringer, du står overfor. Og så møder du måske et nyt ansigt, næste gang vi kommer på besøg. Uanset hvad, kan du være sikker på at møde samme høje kvalitet, når du samarbejder med os.