piab picompact23 vakuumejektor bondy

PIAB piCOMPACT23 - uovertruffen driftsikkerhed

Er du klar til at tage din produktion til næste niveau? Det er vi! Læs mere om PIAB's vakuumejektor her.

piab picompact 23 spec
piab picompact closeup bondy

Hos Bondy arbejder vi for at optimere din produktion og dit energiforbrug, bl.a. med piCOMPACT23-ejektoren fra svenske PIAB. Vakuumejektoren, der sparer dig tid og penge, er nu tilgængelig med en række unikke ekstrafunktioner.

En vakuumejektor skal være pålidelig, fleksibel og, ikke mindst, nem at bruge og installere. Hurtig igangsættelse af robotten med plug’n’play og høj driftsikkerhed er vigtige elementer for vores samarbejdspartnere - her er ejektoren, der opfylder det hele!

Når ejektoren griber emnet første gang registrerer den alle relevante egenskaber og skaber tryk derefter - det eneste du skal gøre er at starte og stoppe den indbyggede styring. Ejektoren optimerer sig selv hver gang den kører - er det f.eks. muligt at skrue ned for trykluften? Allerede her sparer du energi og penge og skåner samtidigt sugekopperne på din maskine.

Kort sagt - med Bondy og piCOMPACT23 får du nem, skånsom og intelligent håndtering af dine emner. Samtidigt er du sikret, at også slidte sugekopper får tildelt den helt rigtige mængde vakuum.

Da ejektoren er meget brugervenlig får du en nem og sikker håndtering mange år frem. Du kan konfigurere enheden, som du vil, og bruge PIAB’s IO-Link til yderligere at optimere din produktionsproces. Læs mere om piCOMPACT®23 og dens egenskaber eller download vores manual på denne side.

→ Er du klar til at tage din produktion til det næste niveau?