Vil du have et større udbytte?

Optimering kan være vejen frem. I videoen her på siden kan du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå et større afkast på din produktion.

Det er ofte frustrerende, når udbyttet af din produktion ikke følger dine forventninger - hvor skal man starte? En optimeringskonsulent fra Bondy er din ekspert, som får dig godt videre i processen. Du får adgang til en person, der kan hjælpe med at rede trådene ud og levere uvildig rådgivning - uanset om det drejer sig om optimering af maskiner eller en direkte energibesparelse.

Typisk for danske virksomheder, som ikke har fokus på optimering, er en væsentligt lavere udnyttelsesgrad på kun ca. 42% af deres maskinkapacitet - det er i sandhed en øjenåbner, når man tænker på hvor mange penge, der bliver brugt på at kopiere en maskine for at hæve den samlede produktion.

Vi er fortrolige med langt de fleste fremstillingsteknikker og kender deres fordele og ulemper. Derfor kan vi finde de bedste og billigste løsninger for din produktion, så din virksomhed opnår et konkurrencedygtigt resultat - vi kalder det kort vej til succes!

Kontakt teknisk konsulent hos Bondy Klaus Rasmussen i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Klaus A. Rasmussen

Teknisk konsulent

Man-tor kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30