FLADREMME

Et stærkt og holdbart alternativt til almindelige tandremme - fladremme fra BRECO og Esband.uden stålwirer og endeløst vævet

Vi giver dig mulighed for at indgå fordelagtige rammeaftaler, der sikrer dig en fast pris over en længere periode; det er gavnligt for både din tid og dit budget.

Bondy fører endeløse fladremme fra Esband, der er fremstillet uden stålwirer og endeløst vævet - denne fladrem bruges ofte til etikettering eller i valser.

Fladremme i polyurethan fra tyske Breco er stort set vedligeholdelsesfri og vi anbefaler dem ofte til brug i bl.a. fødevareindustrien, da remmen er i stand til at modstå både kolde og varme temperaturer (-30º celsius til og med +110º celcius).

Alle fladremme fåes med mange forskellige slags friktionsbelægninger. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg.

Vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge det rette produkt til den rette opgave. Hos Bondy ved vi, hvad der er vigtigt for dig og vi står klar til at hjælpe - både før, under og efter dit projekt er gået i gang.


Leverandører