FB kæder

Kæder og kædehjul fra Norden.


fb kæde industri bondy

EN PÅLIDELIG PARTNER

FB's mange år på markedet har gjort dem til en favorit blandt mange. Her får du kæder og kædehjul med kvalitet og pålidelighed som grundpiller, og deres komponenter præsterer selv under de hårdeste driftsforhold.

Transportørkæder fra Bondy bruges i mange forskellige brancher af flere forskellige årsager:

  • Kæderne er smurt med miljøvenlig rapsfrøolie for længere holdbarhed
  • De kan bruges i alle størrelser systemer
  • De kan leveres efter dine unikke mål

En pålidelig og holdbar kæde er altid en rentabel investering og med vores kendskab til FB's komponenter er du sikret, at der bliver taget hånd om din produktion. Det giver dig mere på bundlinien og en kortere vej til succes.

fb kæde træindustri bondy

KLARER ALLE UDFORDRINGER

En af de mest vanskelige applikationer for enhver kæde er i savværker og tømmerværfter. Kæder i savværker og tømmerværfter modtager generelt store stødbelastninger og udsættes for træthedsspredning. Transportkæder, der anvendes i denne applikation, opererer generelt i et miljø, hvor der er meget løst materiale, der forsøger at tvinge transportkæden fra hinanden. Dette løse materiale bliver knust mellem bøsningen eller kæden og tandhjulets tand.

FB transportkæden er specielt fremstillet til at klare de udfordringer, der findes i denne industri og netop derfor anvendes FB's kæder i vid udstrækning træindustrien. Desuden anvendes FB's kæder bl.a. i papirindustrien, energisektoren, stål- og cementindustrien og fødevareindustrien.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg!

fb kæde stålindustri bondy