Breco

Tandremme, tandremshjul og fladremme fra tyske BRECO er et almindeligt syn i den danske industri i dag, og det med god grund. Firmaet tilbyder et bredt udvalg af standard- og specialkomponenter og fokuserer på kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.

Vi leverer alle standardstørrelser på BRECO's tandremme, bl.a. T5, T10 og T20 – og et væld af specialstørrelser. De robuste remme tillader synkron overføring af høje effekter med en virkningsgrad på næsten 100%.

Tandremshjul fra BRECO kan bl.a. leveres i rustfri udgave til brug i fødevareindustrien. Derudover kan vi levere klem- eller spændplader, der gør det nemt for dig at justere og sikre den korrekte spænding til en lineær operation.

Gennem vores moderselskab Addtech er Bondy en del af Mulco-Europe, som bl.a. inkluderer komponenter fra BRECO og BRECOFLEX og et væld af tilbehør og specialprodukter. Bondy er eksklusiv distributør af Brecos produkter i Danmark.

Hos Bondy anbefaler vi BRECO's produkter til langt de fleste projekter – skal vi hjælpe dig med dit?


Hvordan gør Bondy en forskel for dig?

Valget af rigtige komponenter er altafgørende for et succesfuldt projekt. Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller udfordrende spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie.

Vi kalder det kort vej til succes!


BRECOprotect

Slagterier og mejerier er underlagt strenge krav til produktionen – godkendelserne kan du trygt overlade til Bondy. Denne støbte tandrem er tætlukket og overholder alle gældende krav i FDA og EC 1935.

Den blå polyuretan leveres som metervarer eller svejste i følgende typer

  • AT5 PRO
  • AT20 PRO
  • T10 PRO
  • T20 PRO
  • AT10 PRO
  • AT15 PRO
  • F3 PRO

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

BRECOFLEXmove AT10-tandremme

Denne rem er specielt designet til applikationer, der kræver høj ydelse og trækkraft. Remmen er belagt med laminat for at minimere friktion og er et godt valgt til kompakte løsninger.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

BRECO ATN-system

Med denne løsning åbner du op for muligheder, som tidligere var umulige at realisere. Hvis en medbringer knækker eller på anden vis går i stykker, kan du nemt og bekvemt udskifte den, da profilen ikke er svejst fast. Du er altså sikret en mere driftsikker produktion. Remmen er desuden fremstillet af slidstærkt polyuretanplast og en kraftig stålkord, som på alle måder gør produktet til en sikker og rentabel investering. 

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

BRECO/BRECOflex fladremme

Fladremme i polyurethan fra tyske Breco er stort set vedligeholdelsesfri. Vi anbefaler dem til brug i bl.a. fødevareindustrien, da remmen er i stand til at modstå både kolde og varme temperaturer (-30º celsius til og med +110º celcius). Fleksibilitet er nøgleordet i vores fladremsprogram.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

Tandremme med belægninger og profiler

Ønsker du mulighed for at tilpasse dine transmissionremme? Med denne løsning kan du bl.a. tilpasse remmens hårdhed, friktion eller støddæmpning, så den passer præcist til din ønsker.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

BRECOgreen

Samme stærke kvalitet som andre BRECO-remme - men med hele 37% genanvendeligt materiale. I 2011 modtog BRECO ÖKOPROFIT-prisen i Minden-Lübbecke.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

BRECO tandremshjul

Bondy leverer dagligt tandremshjul til kunder i hele Danmark. Ring til os og fortæl om dit projekt, så kan vi sammen gennemgå, hvilken komponent, der vil være den bedste for dig - det gælder både standard- og specialtilpassede komponenter.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog eller CAD-tegninger.

Michael Rasmussen

Produktchef

Mandag-torsdag
kl. 8.00-16.00

Fredag
kl. 8.00-15.30