Contitech - Synchroflex

Søger du totalløsninger af højeste kvalitet?

Bondy leverer løsninger fra Contitech til mange forskellige danske virksomheder - vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Bondy fører modellerne SYNCHROFLEX, SYNCHROFLEX GEN III, HTD, SYNCHROCHAIN og SYNCHROCHAIN CARBON.

Kontakt os i dag og fortæl om dit projekt eller find produktinformation i fanerne på denne side.


Hvordan gør Bondy en forskel for dig?

Valget af rigtige komponenter er altafgørende for et succesfuldt projekt. Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller udfordrende spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie.

Vi kalder det kort vej til succes!


Synchroflex

Disse remme fåes i standardlængder fra 55mm til 6000mm. Udformningen af denne rem gør den specielt velegnet til høje rotationshastigheder.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

SYNCHROFLEX GEN III

Høj styrke og høj hastighed. Denne robuste rem leveres i AT3, AT5, AT10 og AT20. Den modstår meget høje og meget lave temperaturer og har et lavt lydniveau.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

HTD

HTD tandremme fra tyske Contitech er et fremragende supplement til Bondy's nuværende produktprogram indenfor transmissionsområdet. Vi tilbyder dem i følgende størrelser og materialer

  • 3M
  • 5M
  • 8M
  • 14M
  • Gummi
  • Polyuretan
  • Poly-V

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog.

Synchrochain/Synchrochain Carbon

Passer til HTD- og Polychain-hjul. Denne rem er antistatisk, slidstærk og meget holdbar. Forskellen på Synchrochain Carbon og den almindelige Synchrochain er, at wiren i remmen er fremstillet i kulfiber. Begge remme kan fungere som erstatning for et kædetræk.

Ring til os i dag og hør mere eller download katalog:

Synchrochain

Synchrochain Carbon

Michael Rasmussen

Produktchef

Mandag-torsdag
kl. 8.00-16.00

Fredag
kl. 8.00-15.30