Behabelt PROFIL- OG RUNDREMME

Søger du mulighed for selv at tilpasse dine rundremme?Fiberforstærkede rundremme

I samarbejde med tyske BEHAbelt leverer Bondy fiberforstærkede rundremme, der gør sig egnet til projekter, hvor standardlængder ikke slår til. Remmen kan tilpasses i længden ved hjælp af BEHAbelt’s svejse- og holderværktøj, som gør implementeringen nem og enkel.

BEHAbelt og Bondy tilbyder et stort udvalg af rundsnore og V-profiler til alle former for remtræk. Produkterne fåes i polyuretan og polyester og har høj holdbarhed, specielt i vådområder. Profil- og rundremme fåes i glat eller ru overflade og kan bruges til transport af frostvarer, glas og lignende.

Alle BEHAbelt-remme i PU 80 A transparent og orange og TPE polyester i standardleveringsprogrammet er også velegnede til applikationer i fødevareindustrien.

behabelt rundrem bondy

NEM AT SPORE - GIVER HØJERE SIKKERHED

Polyuretan-transportbånd i fødevareindustrien er udsat for slid bl.a. pga. af høje hastigheder. De FDA-godkendte remme fra BEHAbelt er fremstillet i en let identisk blå farve, så det er nemt at opdage, hvis en partikel kommer ind i fødevaren under produktionsprocessen. PU80A Safe Belts er fremstillet af en speciel termoplastisk opskrift, der gør det muligt at opdage meget små partikler ved hjælp af standard detektionsudstyr, der anvendes i fødevareindustrien.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan du kan komme endnu længere med komponenter fra BEHAbelt og Bondy.