VAKUUMTRANSPORT

TIL DEN GLOBALE FØDEVARE- PHARMA OG KEMISKE INDSUSTRI

Vakuumtransportafdelingen hos Bondy har, i tæt samarbejde med svenske Piab, udarbejdet og implementeret både store og små vakuumtransportsystemer rundt i hele Danmark. Vi vil give dig og dit projekt den bedst mulige start, så kontakt os i dag og fortæl os om dine udfordringer og behov. Vi tilbyder alt fra små enkelte vakuumtransportører til større komplette vakuumtransport systemer. Vores unikke vakuumtransportører har den højeste sikkerhed, med stor ydeevne og et lille fodaftryk. Kapacitetsområdet er meget stort, fra 2 liter batchvolumen op til 56 liter. 

Vores løsninger omfatter bl.a.

Pulverdosering af beholdere, siloer, mixere, sigter
Tømning og fyldning af sække og poser
Tablettransport og -dosering
BigBag-tømning og -fyldning
Regenerering af materialer
Bulk-håndtering

Når du vælger Bondy som samarbejdspartner får du adgang til kompetente teknikere, der kan hjælpe dig med installation af din PIAB vakuumtransportør. Vi råder over et service-team, som har stor erfaring med installation af nye anlæg eller vedligeholdelse af allerede eksisterende. Det betyder, at du kommer godt fra start - eller godt videre. Ring i dag og hør mere.

Martin Tækker, Produktchef

SIKKER PULVERHÅNDTERING

Simpel pulverhåndtering med optimering af materialeflowet i slange og rør. Vi får materialet til at vandre ubesværet så det Ikke kan sætte sig fast. Vi har mulighed for Dilute phase og Dense phase transport. 

Reducér skrot- og produktkontaminering

Vakuumtransport giver et lukket system, hvor intet fremmed materiale ved et uheld vil blive blandet i dit produkt. Derudover undgår du, at dit produkt falder ud af siderne i det omkringliggende område. Det er en meget mild transportform; produktet forbliver intakt og resulterer i minimalt produktskrot.

Udnyt din gulvplads

Vakuumtransportløsningen har kun et lille fodaftryk på gulvet, da slangen eller rør kan gå helt lodret fra sugepunktet. Slange/Rør er normalt monteret i niveau med udløbspunktet og derfor ikke i konflikt med andre maskiner. Det betyder, at behovet for gulvplads kan opretholdes til et minimumsniveau og pladsen i fabrikken kan bruges på en mere omkostningseffektiv måde.

Støvfrit arbejdsmiljø

En vigtig og påskønnet fordel ved vakuumtransport er det støvfri arbejdsmiljø. Da vakuumtransport er et lukket system, vil det kunne forbedre arbejdsmiljøet betragteligt, og det vil samtidig give dig mulighed for at transportere materialer, der er farlige/dårlige at indånde.