VAKUUMTRANSPORT

VAKUUMTRANSPORT AF INGREDIENSER, PULVER & KORN MATERIALER

Vakuumtransportafdelingen hos Bondy har, i tæt samarbejde med flere stærke leverandører, udarbejdet og implementeret både store og små vakuumtransportsystemer rundt i hele Danmark. Vi tilbyder alt fra små enkelte vakuumtransportører til større komplette vakuumtransport systemer. Vores unikke PREMIUM vakuumtransportører har den højeste sikkerhed, med stor ydeevne og et lille fodaftryk. Kapacitetsområdet er meget stort, fra 2 liter batchvolumen op til 56 liter. 

Når du vælger Bondy som samarbejdspartner får du adgang til kompetente teknikere, der kan hjælpe dig med installation af din PIAB vakuumtransportør. Vi råder over et service-team, som har stor erfaring med installation af nye anlæg eller vedligeholdelse af allerede eksisterende. Det betyder, at du kommer godt fra start - eller godt videre. Ring i dag og hør mere.

Martin Tækker, Produktchef

Reducér skrot- og produktkontaminering

Vakuumtransport giver et lukket system, hvor intet fremmed materiale ved et uheld vil blive blandet i dit produkt. Derudover undgår du, at dit produkt falder ud af siderne i det omkringliggende område. Det er en meget mild transportform; produktet forbliver intakt og resulterer i minimalt produktskrot.

Udnyt din gulvplads

Vakuumtransportløsningen har kun et lille fodaftryk på gulvet, da slangen eller rør kan gå helt lodret fra sugepunktet. Slange/Rør er normalt monteret i niveau med udløbspunktet og derfor ikke i konflikt med andre maskiner. Det betyder, at behovet for gulvplads kan opretholdes til et minimum,s niveau og pladsen i fabrikken kan bruges på en mere omkostningseffektiv måde.

Støvfrit arbejdsmiljø

En vigtig og påskønnet fordel ved vakuumtransport er det støvfri arbejdsmiljø. Da vakuumtransport er et lukket system, vil det kunne forbedre arbejdsmiljøet betragteligt, og det vil samtidig give dig mulighed for at transportere materialer, der er farlige/dårlige at indånde.

Nøglefordele:

 • Over 50 års erfaring med anvendelse af vakuumtransport til at flytte pulver og granulater.
 • Øget oppetid takket være det hygiejniske design gør det let at rengøre.
 • Forbedret arbejdsmiljø, da det er et lukket system uden støvforurening.
 • Opret sikre miljøer, da vakuumtransportører lever op til branchestandarder for ATEX Støv og gas.
 • vakuumtransportører fås med alt materiale, der er i kontakt med det transporterede produkt i overensstemmelse med FDA, EF-nr. 1935/2004 og EF-nr. 10/2011.
 • Opfylder applikationskrav, da der er produktfamilier, specielt til farmaceutiske, fødevare- og kemiske industrier.
 • Forøger kapacitet og minimere skrotet med vakuumtransportører specielt designet til skrøbeligt materiale.
 • Tilgængelig for transport af op til 12 ton / timen og 30 meter.
 • Fleksibilitet til at kunne transportere partikler fra 0,5 mikron og op.
 • Kompakt størrelse gør det til oplagt løsning, når pladsen er på minimum.
 • Fleksibilitet, i hvilken vakuumkilde, der skal bruges, fungerer med en ejektorpumpe eller med en mekanisk pumpe.