VAKUUMTRANSPORT

Typiske anvendelsesområder

Vakuumtransportsystemerne fra PIAB anvendes i vid udstrækning i den danske industri. De typiske områder for anvendelse er:

  • Pulverdosering af mixer og blandere
  • Materiale fyldning af silo og beholdere
  • Sække-tømning og -fyldning
  • Big-Bag-tømning og -fyldning
  • Fyldning af sigter
  • Bulk-håndtering
  • Tablet-transport og -dosering

Vakuumtransportsystemer i Danmark

Håndteringsafdelingen hos Bondy har, i tæt samarbejde med svenske Piab, udarbejdet og implementeret både store og små vakuumtransportsystemer rundt i hele Danmark. Vi vil give dig og dit projekt den bedst mulige start, så kontakt os i dag og fortæl os om dine udfordringer og behov. Vi tilbyder alt fra små enkelte vakuumtransportører til større komplette vakuumtransport systemer.

Flere forskellige modeller - også en til dit behov!

Vi anbefaler vores STANDARD vakuumtransportører - piFLOW-f og piFLOW-i - til mindre og mere simple opgaver i din produktion. Enhederne er ATEX støv-certificerede og bruges ofte som alternativ til mekaniske transportørere. De benytter begge den energivenlige COAX-teknologi.

PREMIUM vakuumtransportører fra Bondy - piFLOW-p og piFLOW-t - er designet med en rustfri stålkrop og opfylder de høje hygiejniske krav til FDA & EC1935. Begge enheder er ATEX støv- og gascertificeret. Det betyder høj sikkerhed og hygiejne for dig i fødevare- eller medicinalindustrien, der har brug for at transportere pulver, piller, kapsler, tabletter, granulat og andre porøse og skrøbelige produkter i høj volumen.

PREMIUM-modellerne kan du til hver en tid udbygge med større kapacitet og ekstra tilbehør.

Kort sagt - hos Bondy får du adgang til kompetent rådgivning og viden om vakuumtransport af alle slags emner. Alle transportører fås med en trykluftdrevet vakuumpumpe eller en mekanisk pumpe.

Når du vælger Bondy som samarbejdspartner får du adgang til kompetente teknikere, der kan hjælpe dig med installation af din PIAB vakuumtransportør. Vi råder over et service-team, som har stor erfaring med installation af nye anlæg eller vedligeholdelse af allerede eksisterende. Det betyder, at du kommer godt fra start - eller godt videre. Ring i dag og hør mere.

Martin Tækker, Produktchef